Maaltijden

Gezond eten

Gezond eten levert een belangrijke bijdrage aan een gezond leven. Het geeft uw lichaam de voedingsstoffen die nodig zijn om het gezond te houden en draagt bij aan een gezond gewicht. De maaltijden worden traditioneel gekookt met verse ingrediënten en daarna, bijna gaar, snel afgekoeld en verpakt in porties. Door deze manier van koken en snel afkoelen is er vrijwel geen sprake van verlies van vitaminen en de smaak wordt niet aangetast. U kunt de maaltijd eenvoudig weer opwarmen in de magnetron. Er blijft sprake van een vers bereide maaltijd.

De maaltijden zijn zo samengesteld dat u dagelijks kunt kiezen voor gezond en lekker eten. Voor het samenstellen van uw menu, hebben wij diëtisten en voedingsdeskundigen in dienst. Zo bent u altijd verzekerd van een maaltijd die past binnen een gezonde leefstijl.

Heeft u een dieet? Dit is geen probleem. Vooraf bespreken wij dit met u en nemen alle dieetwensen mee.

Uw menu

Wekelijks ontvangt u van de bezorger op dinsdag een lijst met hierop de keuzemogelijkheden van de week die hierop volgt. Bezorgingen vinden plaats op Dinsdag, Donderdag en Zaterdag. De prijs is per  gerecht, voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht. Klik hier voor enkele voorbeelden van de menulijst te bekijken. Per gang kunt u aangeven wat u graag zou willen eten. Op zaterdag haalt de bezorger de ingevulde lijst weer op. Mocht u vragen hebben over de keuze, dan kunt u hierover bellen met Tafeltje Dek Je Ruurlo, telefoonnummer 06-20584951 of b.g.g. 06-12997447.